IJsland herbergt de meest ongerepte natuur ter wereld

icelandmap-620w

IJsland wordt jaar na jaar opnieuw uitgeroepen tot het meest groene en minst vervuilde land ter wereld.

Het zuivere water van Lifjalla komt uit de IJslandse Hafnarfjordur-bronnen, welke één van de beste wateren ter wereld levert.

  •  Eén van de minst vervuilde regio’s ter wereld

  •  Gefilterd door eeuwen-oude basaltlagen

  •  Geothermisch gewonnen

Vind nu snel een Lifjalla winkel, bij jouw in de buurt

Lifjalla.be

zuiver water

van de bron tot in uw glas

Het kristalheldere water van Lifjalla komt voort uit het smeltwater van de Langjokull-gletsjer die tussen de eeuwenoude basaltlagen van de ongerepte vulkaanregio sijpelt en vervolgens na tientallen jaren weer terug aan de oppervlakte in Hafnarfjordur terecht komt.

Kristalhelder gletsjer smeltwater gefilterd door de eeuwenoude basaltlagen van de ongerepte vulkaanregio

Lifjalla water wordt door de natuur zelf gefilterd, wat zorgt voor een lekkere en zachte smaak.

Tijdens de lange reis die het water maakt heeft het zuivere water van Lifjalla nog veel meer van de natuur meegekregen!

Geothermische waterwinning

(zonder gebruik van externe energie)

Het water van Lifjalla gaat direct vanuit de bron naar uw glas;

het water is zo goed als onbehandeld. Het water wordt enkel aan een filtratie door een UV-filter en een membraanfilter, teneinde het water kiemvrij en geschikt voor consumptie te maken.

Het water heeft geen extra toevoegingen meegekregen.

Lifjalla, bekroond om zijn superieure smaak
Maximale waardering met 3 sterren

Zowel in 2015, in 2017, 2018, in 2019 als in 2020

(geen deelname in 2016)

De “Superior Taste Award” is het enige label op gebied van smaak dat door opinieleiders, nl. Michelin chefs en Sommeliers, toegekend wordt.

De juryleden van iTQi komen uit 17 verschillende landen en zijn allemaal lid van de meest prestigieuze Europese culinaire verenigingen, waaronder de Maîtres Cuisiniers de France, de Academie Culinaire de France, de Academy of Culinary Arts, Euro-Toques, de Federazione Italiana Cuochi, de Nordic Chefs Association, de Associaciones des Cocineros de España, het Verband der Köche Deutschlands en de Internationale Vereniging van Sommeliers A.S.I. voor wat de dranken betreft.