Scroll Top
Veurnseweg 528, 8906 Elverdinge (België)
Lifjalla prijzenkast
Of Lifjalla echt het lekkerste drinkwater is? Volgens de internationale vakjury International Taste Institute wel, maar wat denk jij ervan? Verdiep je in de criteria en scores van de Superior Taste Award en beslis daarna zelf of Lifjalla ook jouw topfavoriet wordt.
Meermaals Superior Taste Award voor Lifjalla
En of de smaak van Lifjalla opvallend en bijzonder is! Ons natuurzuivere water uit IJsland scoorde talloze internationale onderscheidingen, zoals de Superior Taste Award en de Crystal Taste Award. We zijn stiekem best trots op onze rijk gevulde prijzenkast, maar hechten nog veel meer belang aan de mening van onze fans. Of de culinaire recensenten en jury’s gelijk hebben en Lifjalla terecht uitroepen tot lekkerste drinkwater?
Doe vooral zelf de smaaktest!
Over de Superior Taste Award

Wat is de Superior Taste Award?

De Superior Taste Award is een jaarlijkse onderscheiding uitgereikt door het International Taste Institute. Een onafhankelijke jury van internationaal gerenommeerde chefs en sommeliers beoordeelt diverse voeding- en drankproducten en dit uitsluitend op het criterium smaak.

Een bijzonder kritische jury

De onafhankelijke vakjury is zorgvuldig samengesteld uit meer dan 200 toonaangevende smaakexperten met bewezen ervaring. De geselecteerde chefs, sommeliers en culinaire recensenten hebben hun talent en expertise ruimschoots aangetoond in professionele gastronomiewedstrijden, culinaire beroepsverenigingen of culinaire opiniemakers zoals Le Guide Michelin en Gault & Millau.

Criteria & scores

De beoordeling omvat een blinde testing van elk product volgens strikt zintuiglijke procedures. De juryleden maken ook een sensorisch analyseverslag op dat criteria zoals geur, smaak, ervaring in de mond, nasmaak, textuur, enz… in detail beschrijft. Nadien volgt de score…

  • 3 sterren – Buitengewone producten met een totaalscore > 90%
  • 2 sterren – Uitstekende producten met een totaalscore > 80%
  • 1 ster – Merkwaardige producten met een totaalscore > 70%

Prestige Awards

Producten die erin slagen om meermaals de maximale score aan te houden, krijgen bijkomende en exclusieve “prestige awards” toegekend.

De ultieme test:
Wat zeggen onze fans?
Tom V.
Deurne

Ik ben echt wel voorstander van kraantjeswater drinken, maar bij ons is dat echt geen optie. Er zit teveel kalk in het water en dat proef je. Ik heb liever de zuivere smaak van Lifjalla (en onze kids ook).

Tania S.
Mechelen

In 2019 was ik op vakantie in IJsland en ik heb toen ook de vulkaanstreek rond Hafnarfjordur bezocht. Een prachtige plek die echt indruk op me heeft gemaakt. Niet veel later ontdekte ik Lifjalla in mijn lokale supermarkt en sindsdien brengt elke slok de leuke vakantieherinneringen weer naar boven. Lifjalla smaakt echt naar IJsland!

Jens B.
Gent

Op mijn kleine studenten studio heb ik echt niet veel bergruimte. Gelukkig zijn die Lifjalla bag-in-box verpakkingen compact stapelbaar in de voorraadkast en plat opvouwbaar voor de papierophaling als ze leeg zijn. Handig!

Sofie D.S.
Destelbergen

Ik moet niet meer zagen dat de kinderen vaker moeten drinken. Ze vinden dat kraantje aan de Lifjalla verpakking zo leuk dat ze vaak staan aan te schuiven om zelf hun glas te vullen. Win-win!.

Heeft onze service gesmaakt?
Je ervaringen, tips en suggesties zijn erg waardevol voor ons. Met deze info gaan we aan de slag om onze service verder te verbeteren.
Was je ervaring niet zo positief als verwacht? Ook dat horen we graag zodat we deze onbedoelde situatie meteen rechtzetten én voorkomen in de toekomst.

Lifjalla® hoofdkantoor
Veurnseweg 528
8906 Elverdinge (België)
T +32 498 10 17 42
info@lifjalla.be

Lifjalla is een merknaam van Elementi nv (BE 0841.500.536)
Developed with the support of
Flanders Investment & Trade