Scroll Top
Veurnseweg 528, 8906 Elverdinge (België)
Tournee Minerale
Natuurlijk wil jij ook meedoen met Tournée Minérale. Een maand zonder alcohol is goed voor je gezondheid, concentratie, humeur en je figuur. Met onze tips wordt jouw Tournée Minérale een succes en houd je je goede gewoontes nog langer aan.
Wij doen mee met Tournée Minérale. Jij ook?
Nog nooit van Tournée Minérale gehoord of nog nooit de stap gezet om mee te doen? Laten we dat vooral veranderen! We lichten eerst het waarom en hoe van deze jaarlijkse challenge kristalhelder aan je toe. Ga jij daarna ook de uitdaging aan?
Wat is Tournée Minérale?

Tournée Minérale is een initiatief van de Druglijn bedoeld om meer bewustzijn te creëren rond de gevaren en nadelen van alcohol. De Druglijn daagt iedereen uit om elk jaar in februari één maand lang geen alcohol te nuttigen en zo persoonlijk te ervaren hoeveel voordelen periodes zonder alcohol opleveren.

Het recept van deze succesformule

Tournée Minérale is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend initiatief en een populair succesnummer. Honderdduizenden deelnemers gingen reeds de uitdaging aan. Niet verwonderlijk, want de campagne is telkens weer een schot een roos. De vaste ingrediënten die daar zeker toe bijdragen:

  • ludieke insteek en focus op plezier
  • concrete tips om de uitdaging vol te houden
  • aandacht voor lekkere, non-alcoholische alternatieven
  • nauwe samenwerking met de horecasector en gratis promotiemateriaal

De positieve effecten laten zich snel voelen bij de deelnemers. Meer dan 80% van ex-deelnemers geeft aan minstens één van de voordelen van minder alcohol drinken te ervaren! De bemoedigende resultaten over meer energie, beter slapen, stralende huid, … worden steevast geanalyseerd en gedeeld met het grote publiek, waardoor de interesse voor Tournée Minérale jaarlijks blijft toenemen.

tournée minérale
Zo maak je van jouw deelname een succes

Een maand zonder alcohol? Niet altijd even gemakkelijk, maar wel perfect haalbaar. Wij delen alvast 3 gouden tips die de Lifjalla medewerkers persoonlijk voor je hebben uitgetest en goedgekeurd.

Proef en vergelijk

Geen alcohol betekent niet per se dat je enkel water kan drinken. Er zijn talloze lekkere alcoholvrije dranken beschikbaar. En dan nog, zelfs in water zijn er opmerkelijke smaakverschillen tussen verschillende merken. Benut je maand zonder alcohol ten volle en organiseer voor jezelf een grondige waterproeverij om je persoonlijke favoriet te ontdekken.

Experimenteer met gezonde smaakmakers

Water is altijd het gezondste alternatief voor alcohol. Alleen wil je vast niet altijd water drinken en heb je weleens zin in een andere smaak. Durf daarom experimenteren met natuurlijke en gezonde smaakmakers om je mineraalwater te pimpen. Met een schijfje limoen, enkele takjes munt of een schijfje sinaasappel tover je in een handomdraai een verrassende smaaksensatie tevoorschijn.

Samen gaat altijd beter dan alleen

Een gewoonte afleren is nooit gemakkelijk. Gelukkig kan je je kans op slagen aanzienlijk vergroten met begrip en steun van vrienden en familie. Vertel daarom aan je omgeving dat je deelneemt aan de “maand zonder alcohol” en daag hen uit om ook mee te doen. Volg ook de ervaringen en tips van andere deelnemers in de Tournée Minérale community om extra aanmoedigingen en tips te ontvangen.

Ontdek nog veel meer tips op de officiële Tournée Minérale website

Last but not least
Lifjalla steunt Tournée Minérale van harte. Daarom trakteren wij in de maand februari op extra korting of extra Lifjalla punten in de Lifjalla webshop.

Lifjalla® hoofdkantoor
Veurnseweg 528
8906 Elverdinge (België)
T +32 498 10 17 42
info@lifjalla.be

Lifjalla is een merknaam van Elementi nv (BE 0841.500.536)
Developed with the support of
Flanders Investment & Trade